середа, 24 жовтня 2007 12:25

У БЮТ визначили, хто готуватиме перше засідання Ради

БЮТ уже визначився зі своїми представниками в робочу групу з підготовки першого засідання Верховної Ради нового скликання.

Про це повідомив на прес-конференції в середу заступник лідера БЮТ Микола Томенко, повідомляє Ліга.

"Практично в нас визначено цей список, він буде офіційно оприлюднений", - сказав він.

При цьому політик додав, що від БЮТ у робочу групу ввійде 10 осіб, серед них - Юлія Тимошенко, Олександр Турчинов, Йосип Вінський, сам Томенко.

Він підкреслив, що вони на даний момент збираються в організаційному режимі і працюють для того, щоб не допустити затягування в проведенні першої сесії.

Відповідно до регламенту Верховної Ради, для підготовки першої сесії парламенту нового скликання політичні партії і блоки, що за результатами виборів народних депутатів взяли участь у розподілі депутатських мандатів, делегують до складу Підготовчої депутатської групи народних депутатів по квоті один представник від 15 народних депутатів, обраних за виборчими списками політичних партій.

У вівторок своїх представників у підготовчій групі назвала Партія регіонів. Їх очолять Віктор Янукович і Раїса Богатирьова.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ визначили, хто готуватиме перше засідання Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі