пʼятниця, 07 грудня 2007 18:05

У БЮТ уже точно знають, хто буде прем"єром

Народний депутат від фракції БЮТ, лідер Української соціал-демократичної партії (УСДП) Євгеній Корнійчук вважає, що сьогодні вже ніхто не сумнівається в тому, що коаліція відбулася, а Прем"єром буде вибраний лідер БЮТ Юлія Тимошенко. На його переконання, "регіоналам" слід почати роботу над формуванням тіньового кабінету.

Разом з тим, як повідомили в прес-службі Є.Корнийчука, політик відзначив, що фракція Партії регіонів прагне грати в "ігри без правил", які "по суті вже сьогодні нічого змінити не можуть". "Це нагадує спробу продовжити гру, але вже після того, як і переможці визначилися, і призи всі отримали, а переможений до цих пір не може закінчити гру", - сказав БЮТівец.

Крім того, за його словами, в нашій політиці зберігається тенденція до об"єднання депутатів не по електоральних результатах, а "на базі якихось таємних торгів і домовленостей". "Вибори в умовах парламентаризму - це, перш за все, колективна гра. Тобто переможцем вважається коаліція, а не окрема партія, не дивлячись на те, що вона може мати більший результат на індивідуальному рахунку. Тому зараз "регіоналам" слід працювати над оформленням своєї роботи в опозиції, наприклад, над формуванням тіньового кабінету", - порадив нардеп, повідомляють Вовремя.info.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ уже точно знають, хто буде прем"єром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі