вівторок, 10 квітня 2012 14:43

У БЮТ розповіли, як ретельно відбирають кандидатів-мажоритарників

У БЮТ розповіли, як ретельно відбирають кандидатів-мажоритарників
Сергій Соболєв розкрив принципи відбору кандидатів-мажоритарників. Фото: uk.wikipedia.org

Спільних кандидатів у мажоритарних округах погоджувальна комісія об'єднаної опозиції визначатиме на базі проведених у регіонах праймеріз та політичної історії кожного окремого кандидата.

Про це в ефірі 5 каналу повідомив народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій Соболєв.

За його словами, в областях кожний партійний осередок учасників Комітету опору диктатурі (КОД) пропонував своїх кандидатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соболєв пояснив, що цементує різнобарвний КОД

"Ми проводили праймеріз, відбір серед них. Коли ми цей процес закінчили, а у нас був кінцевий термін 10 квітня, почалась робота погоджувальної комісії представників КОДу", - розповів Соболєв.

Політик уточнив, що тепер кандидатів визначатимуть на базі попередніх опитувань, популярності окремої особи кандидат а – що вона представляє собою в парламенті, як себе поводила, чи не була ніколи тушкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Краще буде, якщо "Свобода" піде на вибори окремо – БЮТ

Крім того, бютівець зауважив, що матиме місце координація зусиль опозиції на виборчих дільницях – там будуть створені спільні штаби.

"Також важливий момент – це програма, якій ми присвятили майже три місяці, розібрали всі пропозиції від партій і вийшли на фінішну пряму. Ця програма фактично готова для оприлюднення", - додав Соболєв.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ розповіли, як ретельно відбирають кандидатів-мажоритарників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі