четвер, 21 лютого 2008 13:05

У БЮТ пояснили, чому вони не слухають Секретаріат Ющенка

Бютовец Валерій Пісаренко стверджує, що уряд серйозніше відносився б до критики з боку канцелярії Президента, якби "хоч в одному законодавчому акті було записано, що таке Секретаріат Президента і про що він сьогодні має право говорити".

"Давайте називатимемо речі своїми іменами. Насправді ситуацію розхитує не Президент і не Юлія Тимошенко. Ситуацію розхитують якісь заступники розділу канцелярії, якісь помічники... - говорить в інтерв"ю "Дню" депутат Пісаренко. - Якби хоч в одному законодавчому акті було записано, що таке Секретаріат Президента і про що він сьогодні має право говорити, то, думаю, ми тоді б цю критику сприймали. А так...".

"Знаєте, мені здається, що Президентові, при всій його зайнятості, слід все ж таки звернути увагу на те, яким чином сьогодні працює його Секретаріат. А там все кому не лінь коментують діяльність уряду", - підсумував він, пише "День".

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ пояснили, чому вони не слухають Секретаріат Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі