середа, 29 грудня 2010 10:56

У БЮТ назвали наступних кандидатів до СІЗО

У БЮТ назвали наступних кандидатів до СІЗО

Найближчим часом новою головною "мішенню" для Генеральної прокуратури може стати найближчий соратник Юлії Тимошенко Олександр Турчинов. Про це один з народних депутатів від БЮТ розповів виданню "Сегодня".

За його словами, "вже ясно, що влада вирішила Юлю не чіпати, але зачистить простір навколо неї". "Валентиновича (Турчинова – ред.) нескладно зачепити - вже хоч би за газ RosUkrEnergo, по якому усі нитки сходяться до нього. Але це буде не в найближчий місяць", - додало джерело.

"Реальним кандидатом у СІЗО є і колишній глава Мінздоров'я (Василь Князевич), там можна багато накопати. Але його доля залежить від поведінки племінника (Руслан Князевич - народний депутат від НУ-НС) ", - додав бютівець.

Як відомо, на сьогодні за ґратами перебувають шість чиновників уряду Юлії Тимошенко, зокрема екс-глава МВС Юрій Луценко, колишній перший заступник міністра юстиції Євген Корнійчук, екс-голова Держмитниці Анатолій Макаренко, колишній міністр охорони навколишнього середовища Георгій Філіпчук, екс-глава Мінекономіки Богдан Данилишин, та колишній керівник Міноборони Валерій Іващенко.

Тим часом, колишній перший віце-прем'єр-міністр, один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов ходить на допити в Генпрокуратуру. Він проходить свідком у кримінальній справі про нецільове використання урядом Юлії Тимошенко коштів від продажу квот на викиди парникових газів.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ назвали наступних кандидатів до СІЗО ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі