четвер, 06 січня 2011 19:17

У БЮТ натякнули, що на нинішню владу чекає суд

У БЮТ натякнули, що на нинішню владу чекає суд

Якщо БЮТ прийде до влади в Україні, то нинішні чиновники будуть відповідати за все, що зробили.

Про це заявив заступник глави фракції БЮТ Сергій Соболєв, коментуючи слова заступника голови Адміністрації президента Ганни Герман про "нову традицію", коли чиновники повинні знати, що наступна влада буде уважно вивчати їхню діяльність, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Якщо б пані Герман до себе ставилася так само, як вона говорить, то зняла б діаманти, діамантові кольє, діамантовий годинник. А її чоловік у "Сана Ханті" не скупався б постійно. Я думаю, не їй після цього роздавати такі інтерв'ю" , - сказав він.

"Наскільки я знаю, ця пані ніколи бізнесом не займалася. І чоловіки її теж не займалися", - зазначив депутат.

"Так що якщо б вона відзвітувала про свою власність, про те, у що вона одягається і на які гроші живе, я думаю, в жодного інспектора не було б питань, хто перший повинен бути притягнутий до відповідальності", - заявив Соболєв.

За його словами, "владі потрібно почати з себе, з усіма їхніми заводами і фабриками, які вони встигли поцупити у держави під виглядом приватизації, а потім вже починати розбиратися з рештою чиновників більш дрібного рангу, тими хто був до них при владі".

"Тіньовий" прем'єр також зазначив, що нинішня влада відповість за усі "художества".

"Так що тотальний процес гряде. Він не за горами. І Ганні Герман і всій їхній команді доведеться відповідати за їх "художества", - сказав БЮТівець.

Також, Соболєв заявив, що ініціатори скасування тендерів щодо Євро-2012 будуть відповідати після зміни влади в Україні.

"Чинна нормативна база та законодавство чітко прописує порядок проведення тендерів в Україні, незалежно від того, про що йде мова. Як ви знаєте, сьогодні прийнято безпрецедентне рішення про те, що всі міжнародні змагання будуть без тендерів", - сказав він.

"Ініціатором цього був Азаров, Колесніков, а також ті, хто проводив рішення через сесійний зал парламенту. І прикладів таких - сотні", - зазначив "бютівець".

Раніше заступник голови АП Ганна Герман назвала

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ натякнули, що на нинішню владу чекає суд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

332

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі