вівторок, 09 вересня 2008 11:59

У БЮТ кажуть, що "регіонали" - нормальні люди, з якими можна мати справу

Якщо 11 осіб як хочуть, так і голосують або не голосують, – це не коаліція! Тоді нам доведеться створювати тимчасову коаліцію з Партією регіонів.

Про це в інтерв"ю ІМК заявив народний депутат України від БЮТ Лев Бірюк. Політик відразу уточнив, що висловлює свою особисту думку.

"І в цій тимчасовій угоді з Партією регіонів виписати чітко, що потрібно зробити найближчими місяцями. Така угода, така коаліція не може бути постійною, ви ж самі розумієте. Але, повірте мені, у Партії регіонів нормальні люди, з ними можна мати справу. Партія регіонів, якщо з нею укласти договір, його виконуватиме. Це тільки "Наша Україна" не виконує..."

Парламентарій відзначив, що для людей, звичайно ж, зовсім непогано, що парламент почав реально працювати: "Але щоб парламент і далі працював, потрібна коаліція. Я вже сказав, на яких умовах можлива коаліція. Щоб вона не дурня валяла рік або півтора, а щоб працювала. А для того, щоб вона працювала, потрібно, щоб люди, які вступили в "Єдиний Центр", узяли в обов"язок голосувати разом з коаліцією. От і все".

І на закінчення Лев Бірюк резюмував: "Мене як політика не хвилює президентство Ющенка. Мене не хвилює майбутнє президентство Януковича. І мене взагалі не хвилює майбутнє президентство. Мене хвилює виконавча гілка влади. Сьогодні її немає! І лише це примушує нас шукати, боротися або протиставлятися. Зрозуміло, чому така погана робота. Тому що немає виконавчої вертикалі влади! Від цього і починаються "балоги", з"являються "кислинські" або хтось ще. Вони звинувачують всіх, кого можна і в чому тільки можна. З таким же успіхом вони могли б і Президента звинуватити в державній зраді. Але Бог бачить все. Він все бачить".

ІМК.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ кажуть, що "регіонали" - нормальні люди, з якими можна мати справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі