субота, 16 жовтня 2010 15:57

У БЮТ хочуть позиватися на владу до суду

У БЮТ хочуть позиватися на владу до суду
Влада намагатиметься перешкодити акціям протесту проти законопроекту "Про мови" по всій країні.

Про це в коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав нардеп-"бютівець" Павло Мовчан.

"Ми і не сумніваємося, що перешкоджатимуть всюди. Але не треба боятися позивати владу. Що ми й робитимемо. Наприклад, Марія Олійник в Донецьку позивалася і виграла позов проти влади", - зазначив він.

"І це треба робити, аби чиновники вивчали грамоту... Бо ж хочуть все, як в Європі. Чи це тільки гроші в європейських банках зберігати і відпочивати там? І все... А жити за своїми, надуманими принципами".

Нардеп вважає, що рішення Запорізької міськради означає, що Партія регіонів має особливі повноваження.

"В неї особливе, своє прочитання законів. Це те ж саме, коли влада на Покрову забороняла марш "Свободи". Влада просто не читає законів. В неї все за іншими схемами і категоріями", - додав Мовчан.

Нагадаємо, Запорізька міськрада намагається заборонити проведення акції протесту проти законопроекту про мови. Акцію, яка має відбутися 18 жовтня о 13:00 біля Запорізької облдержадміністрації, заборонило управління з питань внутрішньої політики міськради. Погрожують притягнути до кримінально-адміністративної відповідальності її учасників.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ хочуть позиватися на владу до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі