четвер, 12 січня 2012 13:00

У БЮТ думають, що "кримінальний" Аваков уже за кордоном

У БЮТ думають, що "кримінальний" Аваков уже за кордоном

Депутат від БЮТ-"Батьківщини" Володимир Філенко допускає, що його однопартієць Арсен Аваков, проти якого порушили кримінальну справу, перебуває за кордоном.

Про це він сказав на брифінгу у Верховній Раді, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

При цьому політик уточнив, що не знає, де саме зараз перебуває Аваков, і не бачив його більше місяця.

Філенко висловив припущення, що порушення кримінальної справи проти Авакова та події біля Качанівської виправної колонії №54, де зараз перебуває колишній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, пов'язані.

"Хочу наголосити, що кримінальна справа була порушена 3 січня, відразу після свят. Юлія Тимошенко тоді була етапована до Качанівської колонії в Харкові. Партійна організація "Батьківщини", харків'яни почали проводити під колонією акції на знак підтримки Тимошенко. Двічі ставилися намети і двічі зносилися. Міліція ніяк не може з'ясувати, хто їх зносив і куди вони поділися Не випадково, що саме в цей час проти Авакова порушили справу, адже він є головою обласної організації "Батьківщини", - сказав "бютівець".

За словами депутата, порушення кримінальної справи проти Авакова є спробою залякати виборців та симпатиків Тимошенко.

Філенко упевнений, що влада таким чином намагається залякати людей та опозицію.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ думають, що "кримінальний" Аваков уже за кордоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі