четвер, 21 серпня 2008 15:34

У Богатирьової Тимошенко майже повірили

Заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України Степан Гавриш вважає, що є всі підстави для висунення єдиного кандидата на президентських виборах від демократичної коаліції.

Про це він повідомив у четвер на прес-конференції.

Відповідаючи на запитання журналістів, Гавриш зазначив, що позиція прем"єра є толерантною, однак "судити будемо по справах".

Разом з тим, на його думку, є всі підстави для того, щоб демократична коаліція могла висунути єдиного кандидата на президентських виборах. За його словами, незважаючи на те, що часу до виборів залишається мало, можна встигнути, забувши про власні амбіції, домовитись і підготувати усі необхідні документи.

20 серпня прем`єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що її особисті амбіції не завадять висуненню єдиного кандидата від демократичної коаліції на президентських виборах. Прем"єр запевнила у своїй відданості коаліції "душею, серцем". Тимошенко пообіцяла, що зробить все від неї залежне для збереження демократичного курсу держави, повідомляє  УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Богатирьової Тимошенко майже повірили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі