пʼятниця, 21 грудня 2007 18:00

У Білій Церкві п"яний водій вбив 68-річного дідуся

У Білій Церкві на проспекті князя Володимира сталося ДТП.

Водій не пропустив пішохода, 68-річного дідуся, і збив його. Чоловік залишився на дорозі, а винуватець ДТП намагався втекти з місця пригоди, проте, його зупинили інші водії. За його словами , він не одразу зрозумів, що збив людину, тому продовжив рух. З матеріалів інспекторів ДАІ, порушник був нетверезий.

Пояснення і виправдання підозрюваного не пом"якшили обвинувачення прокуратури. Того вечора 21-річний Євген порушив чимало пунктів дорожніх правил.

19-го грудня відбулося перше слухання цієї справи.

Прокурор: "Перемістив транспортний засіб, не вжив заходів для надання першої медичної допомоги, не викликав карети швидкої допомоги, не звернувся по допомогу, не відправив до лікарні та залишив місце пригоди. В результаті потерпілий Крикун помер в Білоцерківській лікарні".

28-го грудня суд має оголосити вирок. Парубку світить від 3-х до 8-ми років в"язниці. Крім покарання, родичі загиблого вимагають компенсувати ще й моральні збитки. Якщо обидві сторони домовляться, водій-порушник відбудеться лише умовним терміном. Навіть не дивлячись на усю серйозність злочину, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «У Білій Церкві п"яний водій вбив 68-річного дідуся ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі