неділя, 03 серпня 2008 19:59

У Бердянську можна постріляти в політиків

У Бердянську відкрився тир з мішенями у вигляді карикатур на керівників держави і лідера опозиції.

Тир, в якому в якості мішеней для бажаючих вивішують карикатури на Віктора Ющенка, Юлію Тимошенко і Віктора Януковича відкрився в одному з найбільш відвідуваних туристами місць Бердянська - на набережній портового міста, по сусідству зі "звичайним тиром, де в якості мішеней виступають традиційні зайчики, рибки тощо".

За даними видання, тир із мішенями у вигляді карикатур на політичних лідерів відрізняється від свого сусіда сучаснішим обладнанням і набагато вищою ціною. В першому любителям стрілянини надається традиційна для тирів пневматична гвинтівка, з якої можна стріляти в стандартні мішені по 50 копійок за постріл.

У другому відвідувачам видається гвинтівка для стрілянини в пейнтбол і кулі з фарбою, якими можна "прикрасити" карикатурні зображення президента, прем"єр-міністра і лідера опозиції за 1,5 грн.

За даними видання, жодних санкцій до власників тиру, який пропонує туристам розстрілювати фарбою карикатури на Ющенка, Тимошенко і Януковича не застосовувалося.

"Поки тир працює. Претензій до його господаря з боку правоохоронних органів поки не було", - пише видання, зазначаючи, що попит у любителів постріляти мають всі три зображення, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «У Бердянську можна постріляти в політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі