вівторок, 19 серпня 2008 08:24

У Балоги вирішили полякати Тимошенко?

Генеральна прокуратура не отримувала будь-яких документів з секретаріату президента стосовно перевірки дій прем"єр-міністра Юлії Тимошенко, які можуть завдавати шкоди державі.

Про це в понеділок заявив перший заступник генпрокурора, виконувач обов"язків керівника Генпрокуратури Сергій Винокуров, повідомляє УНІАН.

"На сьогоднішній день ніякої інформації, про яку ви запитуєте, немає. Матеріалів, про які ви запитуєте, до Генпрокуратури не надходило. Тому я нічого з цього приводу вам сказати не можу", - сказав Винокуров.

У понеділок заступник глави секретаріату президента Андрій Кислинський заявив, що секретаріат президента передасть до правоохоронних органів для детального вивчення матеріали щодо ознак державної зради і політичної корупції у діях Тимошенко.

Він повідомив, що, за наявною інформацією, політичне керівництво Росії з особливою увагою розглядає рішення щодо підтримки кандидатури Тимошенко на виборах президента України після виконання умов щодо пасивної позиції прем"єр-міністра України та її політичної сили у конфлікті з Грузією.

Зараз ви читаєте новину «У Балоги вирішили полякати Тимошенко?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі