понеділок, 20 вересня 2010 07:24

У Азарова порадили Єфремову почитати Конституцію

У Азарова порадили Єфремову почитати Конституцію
Віце-прем"єр Борис Колесніков переконаний, що за нинішньої  Конституції ввести в Україні пряме президентське правління неможливо.

Про це він сказав в ефірі програми "Чорне і біле" коментуючи заяву лідера фракції Партії регіонів Олександра Єфремова стосовно введення прямого президентського правління

"Я не знаю, хто і про що говорить. Ви подивіться до Конституції, там прописані всі випадки президентського правління", - повідомив він.

Він нагадав, що для ухвалення відповідного рішення необхідно схвалення парламенту.

"Без парламенту це неможливо", - уточнив віце-прем"єр.

Водночас Борис Колесніков виступає за повернення до президентсько-парламентської республіки. За його словами "хаотичні та непродумані зміни до Конституції не принесли користі Україні".

"Через два місяці буде шість років політреформі. Результат нуль. Значить, вона не досконала, як модель розвитку суспільства. Значить треба шукати нову", - заявив він.

Віце-прем"єр нагадав, що зміни до Конституції були політичним компромісом, однак, як бачимо він виявився нежиттєздатним.

Нагадаємо, що лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що опозиція провокує президента на введення прямого президентського правління.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Азарова порадили Єфремову почитати Конституцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі