понеділок, 15 листопада 2010 12:38

У Азарова не вистачає грошей на "соціалку"

У Азарова не вистачає грошей на "соціалку"

У п'ятницю на годину запитань до уряду буде запрошений до Ради міністр фінансів Федір Ярошенко.

Про це на брифінгу у Верховній Раді повідомив спікер Ради Володимир Литвин.

"Щоб уряд проінформував не лише Верховну Рада, а й громадськість, які підходи сповідує при роботі над держбюджетом, як він вкладається в економічну ситуацію, потреби людей, а також, які основні параметри меморандуму стосовно співпраці з МВФ. Він істотно буде впливати на ключові показники держбюджету",- зауважив Литвин.

За словами спікера, міністр фінансів також має прозвітувати стосовно соціальних законів.

"Я вважав і вважаю, що для нас є викликом на наступний рік проблема неспівпадіння можливостей держави із соціальними законами. Лише в цьому році за деякими показниками, щоб обслуговувати усі соціальні закони не вистачало 140 млрд. гривень", - пояснив спікер.

Він зазначив, що парламент має ухвалити якісний податковий кодекс, тому що у разі вето президента. може бути відтермінований розгляд держбюджету 2011.

Литвин наголосив, що планується розглянути головний фінансовий документ першому читанні 2-3 грудня, а остаточно планується ухвалити 23-24 грудня.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Азарова не вистачає грошей на "соціалку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі