пʼятниця, 21 листопада 2008 11:00

У Януковича з"явився конкурент

Голова фракції Комуністичної партії у Верховній Раді Петро Симоненко готовий стати прем"єр-міністром у новому Кабінеті Міністрів.

Про це сказано в повідомленні прес-служби КПУ.

"Я готовий його (Кабмін) очолити, а не брати участь", - відповів Симоненко виданню "Острів" на питання, чи має він намір брати участь у формуванні нового уряду.

Лідер КПУ вважає за необхідне стати прем"єр-міністром для реалізації програми КПУ зі стабілізації ситуації в Україні.

"Нашу програму ми тільки можемо реалізувати. Я її запропонував привселюдно, і сказав: будь ласка, використовуйте цю програму. Вони не хочуть її використовувати", - зазначив він.

Крім цього, Симоненко спростував інформацію про намір депутатів Ради від фракції Партії регіонів Василя Грицака й Дмитра Табачника перейти в КПУ.

"Ні один, ні другий заяв у Компартію не писали", - заявив лідер КПУ.

Він також зазначив, що в разі, якщо Грицак і Табачник подадуть відповідні заяви, їх буде розглядати первинна партійна організація відповідно до статуту КПУ.

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко готовий знову очолити Міністерство внутрішніх справ у новому Кабміні, якщо прем"єр-міністр і міністри будуть розділяти його політичні погляди.

Раніше голова фракції Блоку свого імені в Раді Володимир Литвин виступав за те, щоб парламент 28-31 жовтня сформував новий склад Кабінету Міністрів для реалізації пакета заходів щодо мінімізації впливу світової фінансової кризи на українську економіку, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «У Януковича з"явився конкурент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі