четвер, 28 квітня 2011 16:16

У Януковича пояснили, навіщо президент працевлаштував Ющенка

У Януковича пояснили, навіщо президент працевлаштував Ющенка

Третій президент України Віктор Ющенко на посаді співголови ради з питань розвитку Національного культурно-мистецького та музейного комплексу "Мистецький арсенал", буде займатися тими проектами, які не встиг завершити перебуваючи на посаді глави держави

Про це ЛІГАБізнесІнформ під час презентації книги "Червона Атлантида" в Києві заявила радник глави держави Ганна Герман.

"Цей крок означає, що в добрих справах ми готові співпрацювати з усіма."Мистецький арсенал" - це добра справа, це справа Ющенка, а ми поважаємо всі добре, що робили наші попередники", - підкреслила Герман.

За словами радника глави держави, відповідна ініціатива виходила від президента Віктора Януковича.

"Потрібно закінчити те, що почав Ющенко. У нас є дуже багато хороших його починань, ми повинні це завершити", - зазначила Герман.

Герман також заявила, що влада готова підтримати всі позитивні починання попередників

Нагадаємо, раніше Президент України Віктор Янукович створив раду з питань розвитку Національного культурно-мистецького та музейного комплексу "Мистецький арсенал" як консультативно-дорадчий орган при Президентові, а також призначив третього президента Віктора Ющенка (за згодою) та міністра культури Михайла Кулиняка співголовами ради.

Згідно з указом Президента, рада створена з огляду на важливу роль "Мистецького арсеналу" в популяризації національного культурного надбання, а також з метою формування стратегії подальшого розвитку цього культурного закладу.

Зараз ви читаєте новину «У Януковича пояснили, навіщо президент працевлаштував Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі