четвер, 28 жовтня 2010 12:44

У Януковича на дачі від холоду загинув кенгуру

У Януковича на дачі від холоду загинув кенгуру

У приватному зоопарку на території резиденції "Межигір'я" Віктор Янукович тримав трьох кенгуру, двоє з яких втекли, а третій загинув.

Про це з посиланням на власне журналістське розслідування пише видання "Українська правда". За інформацією видання, кенгуру завезли в 2008 році. Їх тримали в одному загоні з цесарками.

Але "австралійські гості" не прижились в "Межигір'ї" через надто суворий клімат. Зимою 2009 року одне з кенгуру померло через запалення легенів. Потім навесні 2009, коли робітники годували птахів, друге кенгуру вискочило з вольєру та втекло. Оскільки упіймати тварину так і не вдалося, то вирішили випустити на волю і третє кенгуру, сподіваючись, що вони повернуться вдвох назад. Але після того австралійські тварини більше не з'являлися біля вольєру.

Водночас, Янукович має потяг до екзотичних тварин. В його зоопарку мешкають страуси - австралійський ему та американський нанду, для яких було збудовано вольєр площею в гектар. Також у господарстві Януковича водяться павичі, фазани, австралійські гусаки, земляний заєць і навіть лами.

Окремо від зоопарку, тобто вільно на території "Межигір'я", мешкають олені.

Зараз ви читаєте новину «У Януковича на дачі від холоду загинув кенгуру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі