вівторок, 14 вересня 2010 11:52

У Януковича хочуть накупити літаків

У Януковича хочуть накупити літаків

В Адміністрації президента планують закупити два літаки Ан для перельотів перших осіб держави.

Про це газеті "Сегодня" заявив глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін.

За його словами, у літаку глави держави "взагалі немає місця"

"Ан-158 - набагато краще і в три рази дешевше. Ми хочемо закупити для компанії "Україна" шість "Анів": два - для перельотів перших осіб, і чотири магістральні", - сказав Льовочкін.

"Причому поставити справу так, щоб прибуток від комерційних польотів покривав витрати на польоти перших осіб. Це буде реальна економія", - заявив він.

У публікації також зазначається, що крісла в новому президентському літаку "обтягнуті світло-сірою шкірою".

"Ні спортзалу, ні кабінету, ні спальні з розкішним ліжком тут немає. Літак розбитий на три відсіки: у першому сидить президент - до його послуг два крісла, низький стіл і досить вузький диван", - зазначає видання.

"З "досягнень техніки" в президентському відсіку хіба що телефон. Другий відсік - для членів делегації: тут вже столів немає - тільки просторі крісла по два у ряді, і третій - для журналістів, там крісла вже по три у ряді", - пише видання.

Також в публікації йдеться, що "годують у президентському "Аеробусі" смачно - пригощали солодким пловом, курячим шашликом, оселедцем з цибулею, салатами та солодощами".

Зараз ви читаєте новину «У Януковича хочуть накупити літаків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі