неділя, 02 серпня 2009 14:26

У 23 областях України сьогодні проходять позачергові місцеві вибори

У 23 областях України сьогодні проходять позачергові місцеві вибори
У 23 областях України сьогодні проходять позачергові місцеві вибори. У 48 населених пунктів обираються сільські чи селищні голови, в одному селі обираються депутати сільради. Міських голів обирають у містах Рожище Волинської обл., Малині Житомирської обл. і Токмаку Запорізької обл.

Всі виборчі дільниці на цих виборах відкрилися вчасно та без порушень, повідомляє прес-служба "Єдиного центру". Станом 8:00 всі виборчі дільниці відкрилися і розпочали роботу. Порушення в ході виборів незначні, зазначають представники "ЄЦ" на виборах. Зокрема, у Донецькій обл. на одній з дільниць не всі виборці можуть знайти себе у списках для голосування, а на іншій – голова ДВК має намір видавати бюлетені не лише за паспортам, а й за військовим квиткам.

"ЄЦ" бере участь у виборах сільських, міських голів та депутатів сільської ради. За посади місцевих голів будуть змагатися 45 кандидатів від партії. Це найбільша кількість учасників серед усіх політичних сил в Україні. Партія регіонів представила 24 кандидати на посади місцевих голів, БЮТ - 17, Народна Партія – 14, НСНУ – 9, КПУ - 7, СПУ – 6, ВО "Свобода" – 4, СДПУ (о) – 2, "Відродження", Аграрна партія України, Союз лівих сил – по 1 кандидату. Інші політичні сили участі у місцевих виборах не беруть. 133 кандидати не належать до жодної політичної сили, передає РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «У 23 областях України сьогодні проходять позачергові місцеві вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі