вівторок, 08 квітня 2014 01:05

Тягнибок закликав не жаліти сепаратистів на сході України

Тягнибок закликав не жаліти сепаратистів на сході України
Олег Тягнибок. Фото: times.cv.ua

Загарбники адміністративних будівель у східних областях України є небезпечними злочинцями, тому проти них необхідно провести антитерористичну операцію.

Таку впевненість в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV висловив лідер ВО "Свобода", народний депутат Олег Тягнибок.

Політик, зокрема, вважає за необхідне проведення антитерористичної операції на сході України.

"Все, що відбувається — це диверсія і провокація. Українська влада повинна проявити свою рішучість. Я вважаю, що повинна бути проведена антитерористична операція", - підкреслив Тягнибок.

Парламентарій зазначив, що не потрібно нічого чекати, оскільки у заблокованих приміщеннях облдержадміністрації та управлінь СБУ перебувають люди, які вкрали зброю.

"Це небезпечні злочинці", - заявив нардеп.

Нагадаємо, співробітники міліції витіснили проросійських активістів з будівлі Харківської облдержадміністрації, а також звільнили від сепаратистів управління СБУ у Донецьку.

Як відомо, в понеділок увечері проросійськи налаштовані учасники масових акцій у Харкові "розсіяли" учасників мітингу за єдину Україну в центрі Харкова. Двоє учасників проукраїнського мітингу, чоловік і жінка, отримали травми голови.

Сепаратисти висловили недовіру депутатам Харківської облради й ухвалили рішення про створення суверенної держави під назвою "Харківська народна республіка".

Раніше сепаратисти у Донецьку проголосили створення "Донецької республіки" та "увійшли" до складу Росії.

Сьогодні Верховна Рада України розгляне закон про посилення кримінальної відповідальності за сепаратизм та інші злочини проти держави.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок закликав не жаліти сепаратистів на сході України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі