понеділок, 25 жовтня 2010 20:08

Тягнибок закликав львів'ян влаштувати "регіоналам" справжній Хелловін

Тягнибок закликав львів'ян влаштувати "регіоналам" справжній Хелловін

Голова ВО Свобода Олег Тягнибок закликав громадян бути готовими в ніч на 1 листопада вийти на вулиці, щоб захистити свій вибір на виборах.

Про це він заявив, виступаючи перед львів'янами 24 жовтня, повідомили в прес-службі ВО Свобода.

"Партія регіонів почала змінювати правове поле в Україні. Роблять це для того, щоб якомога швидше створити політичний режим подібний до того, що діє в Росії", - сказав Тягнибок.

"Очевидно, в їх планах підписання нового союзного договору та створення нового "радянського союзу ". Не думайте, що це лише фантазії - це об'єктивні прогнози розвитку нашої держави, яка поки що є державою. Відступати нікуди!", - заявив він.

Лідер ВО Свобода зазначив, що не просить у львів'ян голосів, "бо й так зрозуміло, що українець на цей раз повинен підтримати українця".

"Ми прийшли запросити вас йти поруч, пліч-о-пліч боротися проти донецьких порядків, які намагаються встановити в Галичині. Адже вони розуміють, хто контролює Донбас, Київ і Галичину, той контролює всю Україну", - сказав Тягнибок.

"Влада нахабніє, бо бачить, що досі в Україні немає жодного серйозного опору, крім того опору, який чинить ВО Свобода. Але самі ми надто слабкі. Нам потрібна підтримка громади, нам потрібні маси людей, які підуть разом з нами і зметуть ту антиукраїнську силу, яка здійснює вакханалію в Україні", - пояснив він.

"Закликаємо вас ставати нашими спостерігачами і допомогти нам зберегти голоси. Закликаю вас бути готовими в ніч на 1 листопада, якщо знадобиться, вийти на вулиці Львова, щоб захистити своє право бути українцями", - заявив Тягнибок.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок закликав львів'ян влаштувати "регіоналам" справжній Хелловін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

322

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі