неділя, 24 листопада 2013 03:05

Тягнибок розкрив сценарій про "офірного цапа Азірова" та "царя-рятівника нації" Януковича

Тягнибок розкрив сценарій про "офірного цапа Азірова" та "царя-рятівника нації" Януковича
Олег Тягнибок. Фото: lenta-ua.net

Президент Віктор Янукович планує зібрати на наступному тижні Раду національної безпеки та оборони (РНБО), на якій, ймовірно, зробить із прем'єр-міністра Микола Азарова винного у зриві євроінтеграції України.

Таку інформацію оприлюднив лідер ВО "Свобода", народний депутат Олег Тягнибок, виступаючи на Майдані Незалежності перед учасниками народного мітингу.

"Є інформація, що на наступному тижні Янукович збирає РНБО. Цілком ймовірний той варіант, що зараз з Азірова зроблять офірного цапа. Мовляв, він це сам все придумав", - зазначив Тягнибок, маючи на увазі розпорядження уряду про призупинення підготовки до підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

"Янукович, якщо вторгує щось для себе в Європі, може і сам підписати Угоду про асоціацію. І потім будуть з нього формувати царя-рятівника нації", - спрогнозував націоналіст.

"Хоча, між нами кажучи, дідько з ним! Хай планують будь-які сценарії. Для нас важливо, щоб 29 листопада у Вільнюсі все це було зафіксовано", - додав нардеп.

Водночас він наголосив, що навіть якщо 29 листопада Угоду про асоціацію між Україною та ЄС буде підписано, відразу рай в Україні не наступить.

"Може бути не так райдужно, як це декому здається. Але країни, які вже пройшли цей шлях — Польща, Угорщина, Болгарія — на своєму прикладі показали, що коли нація єдина, можна досягнути прекрасних результатів", - підкреслив Тягнибок.

За його словами, українцям потрібно формувати зараз національну єдність.

"Має бути відчуття, що все у наших руках. Сьогодні буде гарний день, незважаючи на дощ і різні негативи. Це буде початок нашої спільної звитяги. Слава Україні!" - резюмував Тягнибок.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок розкрив сценарій про "офірного цапа Азірова" та "царя-рятівника нації" Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі