понеділок, 13 жовтня 2008 13:51

Тягнибок: "Свобода" пройде в Раду, але будуть фальсифікації

Лідер партії "Всеукраїнське об"єднання "Свобода" Олег Тягнибок прогнозує подолання його політичною силою 3% бар"єра для проходу у Верховну Раду на позачергових виборах.

Про це він сказав на прес-конференції.

"Динаміка така, що ми вже зараз переборюємо 3% бар"єр", - сказав Тягнибок.

При цьому він повідомив, що "Свободі" необхідно для проходження в Раду вдвічі більше голосів, оскільки допускає, що голоси за "Свободу" можуть бути використані на користь інших політичних сил внаслідок можливих фальсифікацій.

Тягнибок також закликав парламентські політичні сили припинити судові розгляди, пов"язані з оскарженням призначення позачергових виборів Ради, і почати до них готуватися.

"Вважаємо, що необхідно припинити судові ігри, і почати готуватися до виборів, провести гідну кампанію й отримати нову Раду", - сказав Тягнибок.

При цьому він пов"язує оскарження Блоком Юлії Тимошенко указу Президента Віктора Ющенка про призначення позачергових виборів з падінням рейтингу блоку й спробами затягти, а також зірвати вибори.

Президент Віктор Ющенко достроково припинив повноваження Ради 6-го скликання й призначив позачергові парламентські вибори на 7 грудня.

Мін"юст зареєстрував партію "Всеукраїнське об"єднання "Свобода" 16 жовтня 1995 року, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок: "Свобода" пройде в Раду, але будуть фальсифікації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі