середа, 03 листопада 2010 06:21

Тягнибок пообіцяв вивести людей на вулиці

Тягнибок пообіцяв вивести людей на вулиці
Лідер ВО Свобода Олег Тягнибок заявив, що його сила готова до співпраці у місцевих радах з різними опозиційними до центральної влади політичними силами.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

"В кожній області ці сили можуть бути різні. Наприклад, ми з Яценюком вчора бачились. Трохи поговорили, вирішили, що десь будемо зустрічатися і домовлятися. Потім читаю, що Яценюк каже, що не має намірів створювати більшість у місцевих радах зі "Свободою". Я, правда, ще не говорив з ним після цієї публікації", - зазначив Тягнибок.

Також лідер "Свободи" висловив жаль щодо останніх заяв нардепа-"нунсівця" Тараса Стецьківа, в яких останній називав "Свободу" зручною для "регіоналів" опозицією.

"Мені дуже незручно коментувати те, що говорить Стецьків. У приватних розмовах він цього ніколи не говорив. Прикро, що Стецьків став інструментом того бруду, що виливався на "Свободу". В цьому випадку він підігравав "Батьківщині". Але всі ці заяви виявились нікчемними", - додав лідер "Свободи".

Тягнибок також зазначив, якщо офіційні результати суттєво відрізнятимуться від результатів екзит-полів, то його політична сила може вдатися до акцій протесту.

"Вони штучно піднімали відсоток явки. І вони там зараз чудять з тими протоколами. Так, наприклад, у Львові результати екзит-полів і попередніх результатів виборів практично не відрізняються. А в Івано-Франківську за нас готовий був проголосувати кожен четвертий, то зараз там лише 16%. Якщо вони переступлять ту межу, то ми залишаємо за собою право закликати людей вийти на вулиці", - наголосив Тягнибок.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок пообіцяв вивести людей на вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі