четвер, 10 квітня 2008 16:16

Турчинова ледь вмовили йти в мери Києва

Потенційний кандидат на посаду мера Києва Олександр Турчинов розповів, що не одразу погодився на пропозицію висуватись.

Про це він сказав виступаючи на міжпартійній конференції БЮТ в четвер.

"Коли рада блоку запропонувала мені висуватись на цю дуже відповідальну посаду, я довго не давав згоду і дуже довго міркував, бо я займаю відповідальну посаду в уряді, вважаю, що чесно виконую свої обов"язки", - сказав Турчинов.

"Але я дуже люблю Київ. Я дуже поважаю киян, щоб залишитись в стороні, коли зараз треба робити відповідальний крок, коли зараз треба не просто поборотись, треба перемогти", - зазначив він.

"Саме наша потужна команда, яка ніколи не стояла в стороні, коли була небезпека для держави, не буде стояти в стороні, коли є небезпека для нашого любого міста", - сказав він.

Він заявив, що саме ця команда "здатна зупинити злочинців, корупцію".

"Саме наша команда повинна відібрати, вирвати Київ у чиновників і чинуш, які вважають, що це їх місто. Київ - це місто митців, науковців, місто інтелектуалів. Це наша задача зробити їх справжніми господарями у власному місті. Це місто кожного з нас", - сказав він.

"Ми побудуємо дороги, розв"яжемо проблеми пробок, відремонтуємо каналізацію. Ми все зробимо. Київ не просто столиця і фінансовий центр. Київ - це духовний центр нації, тому до влади має прийти виключно моральна команда", - підкреслив Турчинов, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Турчинова ледь вмовили йти в мери Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі