Ексклюзиви
середа, 09 січня 2008 16:24

Турчинова допустили до держтаємниці

Турчинова допустили до держтаємниці
Кабінет міністрів України затвердив перелік осіб, які мають доступ до державної таємниці. Відповідний список затверджений розпорядженням Кабінету міністрів від 29 грудня.

Зокрема, першому віце-прем"єрові Олександру Турчинову і міністрові Кабінету міністрів Петру Крупку надається доступ за формою 1 для роботи з інформацією, що має ступені секретності "Особливої важливості", "Цілком таємно" і "Таємно".

Віце-прем"єрові Івану Васюнику, міністрові економіки Богдану Данилишину і міністрові вугільної промисловості Віктору Полтавцю надається доступ за формою 2 для роботи з інформацією, що має ступені секретності "Цілком таємно" і "Таємно".

Крім того, даним розпорядженням відмінений доступ до держтаємниці членам уряду Віктора Януковича.

Міністерству юстиції доручено до 15 січня надати на розгляд Кабінету міністрів пропозиції щодо змін в закон України "Про державну таємницю" щодо врегулювання порядку надання і відміни допуску до державної таємниці віце-прем"єрам, міністрам і іншим керівникам центральних органів виконавчої влади, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Турчинова допустили до держтаємниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути