середа, 07 травня 2008 12:01

Турчинов звинуватив губернаторів у саботажі і вимагатиме їх відставки

Кабінет Міністрів має намір ініціювати звільнення 5 голів обласних державних адміністрацій, які мають найгіршу ситуацію з погашенням заборгованості із зарплати й найгіршу цінову ситуацію в регіонах.

Про це повідомив перший віце-прем"єр-міністр Олександр Турчинов на брифінгу.

Зокрема, з його слів, Кабмін прийняв рішення на наступному засіданні уряду заслухати 5 губернаторів й у разі, якщо ситуація в їхніх регіонах не покращиться, Кабмін буде ініціювати їх звільнення.

Турчинов не уточнив, губернаторів яких областей Кабмін вважає найгіршими.

Він зазначив, що ці губернатори будуть визначені за результатами аналізу Міністерства економіки й даними Державного комітету статистики.

Віце-прем"єр зазначив, що низка регіонів ігнорують можливість закупити реалізовані держрезервом борошно, цукор і м"ясо для стабілізації цінової ситуації у своєму регіоні.

Зі слів Турчинова, це свідчить або про нездатність працювати, або про свідомий саботаж.

25 квітня Турчинов заявив про протидію київської мерії товарним інтервенціям дешевих продуктів з Держкомрезерву, зокрема мерія рекомендувала київській владі утриматися від одержання й реалізації на ринках міста м"яса з Держкомрезерву.

На 1 квітня розмір невиплачених зарплат збільшився на 3,5% порівняно з 1 січня до 692,427 млн гривень, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов звинуватив губернаторів у саботажі і вимагатиме їх відставки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі