пʼятниця, 22 жовтня 2010 12:29

Турчинов вважає цинічною "антисанітарію" Януковича

Турчинов вважає цинічною "антисанітарію" Януковича

Перший заступник голови ВО "Батьківщина" Олександр Турчинов називає цинічним рішення Окружного Адміністративного суду Києва про заборону "Батьківщині" пікетувати під адміністрацією президента Віктора Януковича.

Про це він заявив журналістам на прес-конференції.

Турчинов зауважив, що суд заборонив "Батьківщині" протестувати не конкретного числа, а пожиттєво.

"Зверніть увагу! Суд ухвалив рішення про заборону на проведення акцій протесту не 22 жовтня, а з 22 жовтня і до безкінечності. Ну що це, як не безпрецедентний вияв цинізму", - зазначив він.

Заступник Тимошенко також заявив, що рішення суду було прийняте на виконання завдання Януковича.

"Всі ці завдання доводяться керівництвом країни в особі президента Януковича. Тому його виконавці відчувають свою цілковиту безкарність. На наших очах знищується країна, яку ми хотіли побудувати", - наголосив Турчинов.

Відповідаючи на питання щодо інших форм протесту Турчинов зазначив, що владі байдуже, що думають про неї громадяни. На підтвердження своїх слів, він навів ситуацію з акцією протесту під ЦВК.

"Більшість наших активістів, що протестували проти злочинних дій влади, були шпиталізовані. Але на беззаконні рішення влади це абсолютно не вплинуло", - зазначив Турчинов.

Нагадаємо, що вчора Окружний Адміністративний суд Києва заборонив Київській обласній організації партії "Батьківщина" пікетувати будівлю президентської канцелярії.

За словами голови Київської обласної організації партії, Костянтина Бондарєва, суд мотивував своє рішення тим, що акція "бютівців" може спотворити враження гостей столиці про Київ.

"Суддя Качур ухвалив унікальне рішення, яке вражає своїм змістом. Нам відмовили у проведенні акції, мотивуючи це тим, цитую "вставлення наметів не лише створить антисанітарні умови, порушить правила благоустрою та заважатиме діяльності розташованого поруч вищого органу державної влади, а й негативно буде впливати на імідж столиці держави", - зауважив Бондарєв, якого цитує прес-служба партії.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Турчинов вважає цинічною "антисанітарію" Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі