Ексклюзиви
середа, 09 січня 2008 18:38

Турчинов визнав претензії президента Туркменістану до українських будівельників

Перший віце-прем`єр Олександр Турчинов вважає, що робота українських компаній в Туркменістані на будівництві моста через річку Амудар"я і на будівництві інженерно-комунікаційного тунелю велася безконтрольно.

Про це Турчинов заявив журналістам, коментуючи критичні заяви президента Туркменістану Гурбангули Бердимухамедова на адресу українських будівельних компаній.

"На жаль, ця діяльність раніше велася безконтрольно. І, напевно, все ж таки приватні, корпоративні інтереси, зокрема, я б так сказав, корупційні інтереси, домінували в цих відносинах", - зазначив Турчинов.

Він вважає, що такі відносини неприпустимі, "тим більше, з такими потенційно важливими партнерами, як країни, з якими можуть бути відновлені угоди щодо постачання енергоресурсів".

Як відомо, на початку січня Бердимухамедов висловив критичні зауваження щодо роботи українських будівельних компаній в Туркменістані.

Зокрема, відвідавши міст, що будується через річку Амудар"я, він пред`явив серйозні претензії корпорації "Укртрансбуд", з вини якої були зірвані терміни введення моста в експлуатацію, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов визнав претензії президента Туркменістану до українських будівельників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути