неділя, 13 квітня 2014 19:29

Турчинов Указом гарантував незастосування покарання для тих, хто складе зброю до ранку понеділка

Турчинов Указом гарантував незастосування покарання для тих, хто складе зброю до ранку понеділка
Фото: rada.gov.ua

Тим з терористів, хто складе зброю та залишить захоплені адміністративні будівлі у містах на Сході України до ранку понеділка, будуть надані гарантії незастосування проти них відповідного покарання за вчинені дії.

Про це у своєму зверненні заявив в.о. президента України Олександр Турчинов.

"Для тих, хто не стріляв у наших силовиків, хто складе зброю і покине захоплені адміністративні приміщення до ранку понеділка, я, в підписаному Указі, дав гарантії незастосування проти них відповідного покарання за вчинені дії", - зазначив він.

Також Турчинов додав: "Ми готові розглядати питання суттєвого розширення повноважень регіонів та широкої реформи місцевого самоврядування, а також оновлення влади на місцях".

В.о. президента звернувся до співвітчизників на сході України: "Не будьте інструментами в цинічній та чужій війні проти власної країни. Не підтримуйте тих, хто хоче зруйнувати мир та спокій і штовхає ваш регіон у безодню економічної катастрофи, у безодню громадянського протистояння".

Зараз ви читаєте новину «Турчинов Указом гарантував незастосування покарання для тих, хто складе зброю до ранку понеділка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі