субота, 24 листопада 2007 10:11

Турчинов розповів про спільне засідання політрад НУ-НС та БЮТ

Турчинов розповів про спільне засідання політрад НУ-НС та БЮТ
Заступник лідера фракції БЮТ Олександр Турчинов переконаний, що до наступного вівторка усі депутати від Блоку "Наша Україна – Народна Самооборона" підпишуть угоду про створення демократичної коаліції.

Про це він заявив вчора в "Свободі слова" на ICTV.

Він наголосив, що вчора ввечері відбулося спільне засідання політрад блоків НУ-НС та БЮТ. За словами Турчинова, майже усі зауваження, які були у політичних сил до коаліційної угоди вже зняті. "Я не бачу жодної проблеми, яка б не дозволяла нашим союзникам разом з нами підписати коаліційну угоду", - сказав він.

Турчинов вважає, що відмова 7 депутатів від НУ-НС підписати коаліційну угоду зумовлена виключно технічними моментами. "Я переконаний, що саме до вівторка, коли має працювати Верховна Рада, незважаючи на ту провокацію, яку сьогодні вчинили представники Партії регіонів, всі наші союзники підпишуть угоду, і ми її оголосимо у вівторок на сесійному засіданні", - додав він. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов розповів про спільне засідання політрад НУ-НС та БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі