вівторок, 04 грудня 2007 14:51

Турчинов: "Регіони" домоглися перерви, щоб зірвати голосування за спікера"

Заступник голови фракції "Блок Юлії Тимошенко" Олександр Турчинов вважає причиною оголошення перерви в засіданні парламенту спроби фракції Партії регіонів зірвати голосування з обрання керівництва Ради.

Про це він сказав журналістам.

"Я думаю, що зараз "Регіони" будуть впливати на представників інших фракцій, які не ввійшли в більшість, для того, щоб вони спробували зірвати голосування й у такий спосіб показати, що в голосуванні беруть участь мінімальна кількість депутатів", - сказав він.

Турчинов пояснив, що коаліція ініціює обрання керівництва Ради єдиним пакетом з метою забезпечення опозиції права контролювати дії влади.

"Ми вважаємо, що саме така форма голосування дає можливість опозиції мати представництво в керівництві Верховної Ради", - сказав він.

У кулуарах парламенту вже встановлені кабінки для таємного голосування депутатів з обрання голови Ради.

Верховна Рада на прохання фракції Партії регіонів і Комуністичної партії оголосила перерву в пленарному засіданні до 16:00, закривши ранкове засідання.

Раніше коаліція схвалила пакетне голосування з обрання керівництва Ради.

4 грудня Рада розгляне обрання спікера і його заступників, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов: "Регіони" домоглися перерви, щоб зірвати голосування за спікера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі