понеділок, 04 червня 2007 09:18

Турчинов: "Куда? Це ж секретна інформація!"

Минулої суботи відбувся з"їзд блоку Юлії Тимошенко. Для журналістів він був закритий. Усередину лише на 10 хв. пустили три телекамери, щоб зняти, як одноголосно ухвалюють рішення. Але кореспондентці "ГПУ" вдалося побувати і на закритій частині з"їзду.

На трибуну виходить Олександр Турчинов, 43 роки, — права рука Тимошенко і перший заступник секретаря Ради національної безпеки й оборони. Просить усіх відключити мобільні й нічого не знімати та не записувати. Відсуває від себе мікрофон і зачитує список регіональних депутатів-"бютівців", яких пропонує виключити за те, що не підкоряються рішенням керівників блоку.

— Читайте голосніше! Нічого ж не чути! — вигукує один з учасників з"їзду й підбігає до трибуни.

Намагається підсунути мікрофон ближче до Турчинова.

— Куда? Це ж сєкрєтна інформація! — ще далі суне від себе мікрофон Турчинов і продовжує тихо читати прізвища людей з місцевих рад Тернополя, Житомира, Дніпропетровська, Львова, Києва та інших міст. Заслухавши увесь список, делегати одноголосно виключають їх із блоку.

— Але ж не вздумайте їм казати! І не давайте ніяких прес-конференцій, — каже 46-річна Юлія Тимошенко, яка виходить до трибуни після Турчинова.

Пояснює: якщо ці депутати дізнаються, то можуть оскаржити таке рішення в суді.

— Повідомимо їм за два дні перед засіданням міськрад, щоб вони вже не змогли нічого зробити!

Повний репортаж читайте тут.

Газета по-українськи

Зараз ви читаєте новину «Турчинов: "Куда? Це ж секретна інформація!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі