середа, 16 лютого 2011 15:33

Турчинов не розуміє, чому Генпрокуратуру не цікавлять мільйонні гелікоптери Януковича

Турчинов не розуміє, чому Генпрокуратуру не цікавлять мільйонні гелікоптери Януковича

Олександра Турчинова викликали до Генпрокуратури як свідка у зв'язку із закупівлею медичних автомобілів для сільської місцевості.

Про це колишній перший віце-прем'єр розповів після допиту у головному слідчому управлінні Генпрокуратури.

"Мене здивувало, що слідчих не цікавить купівля для чинного президента за мільйони літаків та гелікоптерів. Їх цікавить, як наш уряд забезпечував сільські населені пункти машинами", - зазначив він.

За словами Турчинова, "уряд Азарова може цей позитивний досвід врахувати під час своєї діяльності".

"Вочевидь, всі погоджуються з тим, що це необхідно було робити, тому що завдяки цим медичним автомобілям вдалося врятувати тисячі життів", - наголосив він.

Турчинов зазначив, що слідчі Генпрокуратури, не знаходячи порушень законності придбання даних автомобілів, зараз намагаються знайти порушення в процедурі закупівлі, повідомляє прес-служба БЮТ.

Нагадаємо, що проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко Генпрокуратура порушила дві кримінальні справи. Їй закидають нецільове використання коштів, виділених за Кіотським протоколом та купівлю автомобілів під виглядом медичних за завищеними цінами.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Турчинов не розуміє, чому Генпрокуратуру не цікавлять мільйонні гелікоптери Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі