вівторок, 02 листопада 2010 08:21

Турчинов каже, що за "мокрими печатками" у Харкові переміг Аваков

Турчинов каже, що за "мокрими печатками" у Харкові переміг Аваков

Перший заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов заявляє, що за даними паралельного підрахунку голосів мером Харкова став Арсен Аваков.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

"Згідно з паралельним підрахунком голосів – а вже більшість протоколів зібрано з "мокрими" печатками з усіх виборчих дільниць – Арсен Аваков переміг свого опонента з Партії регіонів", - сказав Турчинов.

Він назвав це непоганим стартом для керівника Харківської обласної парторганізації "Батьківщини".

Водночас, за словами Турчинова, Харківський виборчком робить усе, щоб затягнути оголошення переможців виборів мера Харкова. "Але є інше питання, що зараз блокують підрахунок і не хочуть оприлюднювати результати які у них є, сподіваючись, що вони зможуть підмінити протоколи на деяких дільницях", - зазначив Турчинов.

Він висловив сподівання, що як "Батьківщині", так і мешканцям Харкова, котрі проголосували за Авакова, вдасться відстояти і юридично забезпечити перемогу свого кандидата.

Водночас, сайт харківської "Батьківщини" повідомляє, що за даними паралельного підрахунку голосів Аваков переміг свого опонента, провладного кандидата Генадiя Кернеса (Партія регіонів) з перевагою у 432 голоси. За даними представників "Батьківщини", за Авакова проголосував 128431 виборець, Кернеса, нинішнього в.о. міського голови, підтримали 127999 осіб, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов каже, що за "мокрими печатками" у Харкові переміг Аваков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі