понеділок, 01 листопада 2010 15:59

Турчинов каже, що "регіоналам" "домальовують" голоси

Турчинов каже, що "регіоналам" "домальовують" голоси

Відсутність офіційних даних про явку виборців на місцевих виборів свідчить про наміри влади продовжити фальсифікацію їхніх результатів.

Про це на прес-конференції повідомив перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов.

"Затягування оприлюднення офіційних даних про явку виборців може свідчити тільки про одне – що в багатьох регіонах під проводом Партії регіонів, місцевих адміністрацій продовжують проводити фіктивне голосування, а саме - перерозподіл голосів за рахунок нереалізованих бюлетенів на користь провладних кандидатів", - сказав Турчинов.

За його словами, явка виборців має бути оприлюднена в першу чергу.

"Без фіксації цифри про кількість виборців, які взяли участь у голосуванні, не можна провести другий етап – знищення зайвих бюлетенів і приступити до підрахунку голосів", - пояснив він.

"Затягування з фіксацією кількості виборців – це головна ознака масштабних фальсифікацій після того, як закриті виборчі дільниці", - резюмував заступник Тимошенко.

Нагадаємо, що на низці дільниць в Кременчузі буде призначено повторне голосування. Не виключене також повторне голосування і на Тернопільщині.

У місцевих виборах за різними даними взяли участь від 40% до 50% виборців

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Турчинов каже, що "регіоналам" "домальовують" голоси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі