понеділок, 27 вересня 2010 08:56

Турчинов: це не фільм жахів – це сьогодення України

Турчинов: це не фільм жахів – це сьогодення України

Чинна влада намагається будь-якими методами перешкодити партії "Батьківщина" на місцевих виборах.

Про це у неділю ввечері в ефірі "5 каналу" заявив перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов, повідомляє прес-служба партії.

"Чинні керівники країни переплюнули своїх попередників і вчителів, таких як Леонід Данилович, не тільки у питаннях фабрикації кримінальних справ проти опозиції, а у тому числі у питаннях непровеведення виборів", - сказав він.

"Коли чиновники перебувають при владі, їм здається, що краще за них ніхто працювати не може, і їм дуже подобається цим займатися в інтересах, як вони пояснюють, громадян", - зазначив Турчинов.

Олександр Турчинов наголосив, що чинна влада пішла шляхом "демонстративного цинізму, потурання, знищення Конституції, чинного законодавства і взагалі здорового глузду".

"Технологія влади полягає не тільки в тому, що вони зробили під себе закон і реально маючи опонентом Блок Юлії Тимошенко - вони заборонили Блоку брати участь у виборах, сказавши, що блоки більше не мають права брати участь у виборах", - підкреслив він.

Турчинов наголосив, що Партія регіонів отримала на місцевих виборах більшість у територіальних виборчих комісіях.

"Сьогодні опозиція сукупно має менше 20% представників в тервиборчкомах", - сказав він.

Також Олександр Турчинов зазначив, що влада відпрацьовує технологію, яка "за цинізмом і аморальністю просто шокує".

"Вони просто ліквідують наші партійні установи, як це відбувається у Київській, Львівській областях, в деяких інших регіонах", - пояснив він.

"Комусь це розповісти на Заході, у цивілізованій країні – вони скажуть: ні, це, мабуть, ви розповідаєте якийсь фільм жахів. Це не фільм жахів – це сьогодення України", - резюмував Турчинов.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов: це не фільм жахів – це сьогодення України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі