середа, 10 жовтня 2007 17:01

ТРК "Київ" відновить трансляцію сесій Київради з 25 жовтня

Комунальна телекомпанія "Київ" має намір відновити трансляцію сесій Київської міської ради з 25 жовтня.

Про це повідомив виконуючий обов"язки директора телекомпанії Дмитро Джангіров.

"Я зустрічався з (секретарем Київради Олесем) Довгим особисто й вирішено підписати відповідний документ, який може стати основою для таких трансляцій... 25 (жовтня) буде сесія - буде трансляція", - заявив Джангіров.

Він вважає, що Київрада зі свого боку повинна взяти на себе зобов"язання оплачувати ефірний час телекомпанії.

Джангіров додав, що вартість трансляцій сесій Київради не врахована в міському бюджеті на 2007 рік за статтею видатків на забезпечення діяльності ради.

"Ми зараз можемо говорити про незначні суми, але, зрозуміло, з нового року це повинна бути нормальна угода, якщо й не комерційна в буквальному значенні цього слова, то, як мінімум, вигідна для каналу", - додав він.

На його думку, угоду між Київрадою і телекомпанією необхідно укласти на строк каденції Київради 5 скликання з можливістю раз на рік регулювати розцінки.

Джангіров відмовився назвати можливу суму договору, пославшись на комерційну таємницю.

Секретар Київрада Довгий заявив, що має намір домагатися трансляції сесій Київради в прямому ефірі ТРК "Київ" з 25 жовтня.

З 12 липня ТРК "Київ" припинила трансляцію сесій Київради в прямому ефірі, мотивувавши такий крок занадто низьким рейтингом трансляцій, пишуть Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «ТРК "Київ" відновить трансляцію сесій Київради з 25 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі