неділя, 06 квітня 2008 14:27

Три партії створили блок Кличка на вибори Київради

Київська міська організація партій "Народний Рух України", "Європейська столиця" і "Українські соціал-демократи" створили блок Віталія Кличка на вибори Київської міської ради.

Про це журналістам повідомили лідери блоку після міжпартійної конференції.

"Хочу привітати всіх з народженням нової політичної сили", - сказав голова фракції Блоку його імені в Київській міській раді Кличко.

Після цього він представив свою команду, яка буде з ним працювати в Київраді, а також в разі його перемоги на виборах мера Києва.

Зі слів лідера НРУ, депутата Верховної Ради, заступника голови фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Бориса Тарасюка, входження міськорганізації партії в блок Кличка є знаковою подією й політрада партії одноголосно підтримала рішення міськорганізації ввійти в блок.

Сам Тарасюк заявив, що має намір відстоювати інтереси міста в Раді.

Виборча компанія з виборів мера Києва й Київради стартувала 26 березня.

Раніше Верховна Рада призначила позачергові вибори мера Києва й Київради, які повинні відбутися 25 травня.

На вибори Київради в березні 2006 року міськорганізації партії "Реформи й порядок" і "Пори" створили блок Віталія Кличко "Пора - ПРП".

За підсумками виборів блок одержав 14 місць у Київраді.

20 січня 2007 року Міністерство юстиції зареєструвало партію "Українські соціал-демократи".

Керівник партії - Олександр Клюс, депутат Київської міської ради, входить у фракцію Блоку Юлії Тимошенко, повідомляють Українські Новини.

Зараз ви читаєте новину «Три партії створили блок Кличка на вибори Київради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі