пʼятниця, 19 вересня 2008 17:49

Третьяков вітає заяву Тимошенко про цілісність і незалежність Грузії

Народний депутат від Блоку НУ-НС Олександр Третьяков вітає заяву прем`єр-міністра Юлії Тимошенко про цілісність і незалежність Грузії, а також про те, що сторони конфлікту повинні повернутися до статус-кво, який існував до початку військових дій.

Як повідомляє прес-служба Третьякова, депутат також відзначив, що "цією заявою Юлія Володимирівна продемонструвала готовність БЮТ до пошуку переговорів з відновлення демократичної коаліції".

На думку Третьякова, наступним кроком "повинна стати публічна заява про неподолання президентського вето на антиконституційні закони, прийняті фракціями ПР, БЮТ і КПУ 2 вересня 2008 року, а також спільне узгоджене голосування по ситуації в Грузії".

Нагадаємо, після 2 вересня блок НУ-НС, протестуючи проти недотримання коаліційної угоди з боку БЮТ, ухвалив рішення вийти з складу демократичної коаліції.

3 вересня лідер НУ-НС В"ячеслав Кириленко озвучив принципи відновлення роботи демократичної коаліції, серед яких була спільна позиція щодо ситуації в Грузії, а також відміна прийнятих 2 вересня законів. Главред.


Зараз ви читаєте новину «Третьяков вітає заяву Тимошенко про цілісність і незалежність Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі