пʼятниця, 20 лютого 2009 15:12

Третьяков: Від "Нашої України" залишилася одна назва

Третьяков: Від "Нашої України" залишилася одна назва

Заступник голови парламентської фракції "Наша Україна – Народна самооборона" Олександр Третьяков заявляє, що партія "Народний Союз Наша Україна" практично припинила своє існування.

Про це він сказав в інтерв`ю виданню "Главред".

"На жаль, можу констатувати, що від "Нашої України" залишилася тільки юридична назва. Як такої партії вже немає. Адже партія, на мою думку, — це співтовариство людей, яких об`єднують спільні політичні цілі і спільне бачення розвитку держави на даному етапі часу", – заявив Третьяков.

Відповідаючи на запитання про доцільність подальшого свого перебування у лавах партії, Третьяков сказав, що поки що не бачить жодної партії, яка б відповідала його внутрішньому світогляду".

"Я не бачу чітко виписаних питань щодо НАТО, державної мови, щодо унітарності України ні в одній з існуючих політичних сил. У більшості випадків програми розмиті: там трохи, трохи тут. Тому з ідеологічної точки зору програма "Нашої України" мені найбільш близька", – заявив заступник керівника фракції НУ-НС.

За матеріалом: Главред
Зараз ви читаєте новину «Третьяков: Від "Нашої України" залишилася одна назва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі