понеділок, 08 вересня 2008 16:33

Третьяков: Тимошенко - не та людина, яка відстоюватиме інтереси України

Народний депутат Олександр Третьяков (фракція НУ-НС) вважає, що "шантаж не прикрашає будь-якої людини, особливо прем"єр-міністра".

Так Третьков прокоментував вислів прем"єр-міністра Юлії Тимошенко в інтерв"ю журналу "The Financial Times" про те, що раніше прем"єр-міністр була налаштована підтримувати єдиного кандидата від демократичних сил на виборах 2010 року, але після подій минулого тижня серйозно замислюється про балотування на посаду Президента.

"Юлія Тимошенко вже не один раз давала зрозуміти, що вона має єдину мету - отримати владу над всією країною, неважливо в якій якості - прем"єр-міністра або Президента. І, починаючи ще з часів Майдану, діє виключно відповідно до цієї стратегії", - підкреслив Третьков.

При цьому політик відзначив, що "аналізуючи дії прем"єр-міністра, важко утриматися від висновку, що Тимошенко - не та людина, яка відстоюватиме національні інтереси України".

Третьков закликав БЮТ негайно повернутися до статусу-кво станом на 24 серпня 2008 року. "День Незалежності - та відправна крапка, яка визначає майбутнє політичного сезону, і для зміцнення демкоаліції потрібно закріпити статус-кво станом на цю дату", - відзначив він.

За словами Третьякова, одним з найбільш принципових питань є сумісна підтримка демократичною коаліцією дій волелюбного грузинського народу в його євроінтеграційних прагненнях і боротьбі проти кремлівського тоталітаризму.

Відповідаючи на питання журналістів щодо заяв Тимошенко про постійне стеження, Треьков відзначив наступне: "Дії Юлії Тимошенко за дивним збігом обставин дуже нагадують недавні заяви Віктора Балоги. Можливо, це пов"язано з тим, що коли у політиків здають нерви, у них починається манія переслідування? Прем"єру взагалі неличить говорити про якісь переслідування, адже у неї в уряді є всі механізми, як цього не допустити, а одним з найближчих соратників останніх днів значиться міністр внутрішніх справ".

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Третьяков: Тимошенко - не та людина, яка відстоюватиме інтереси України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі