середа, 04 липня 2007 08:44

Третьяков про угоду з Тимошенко

Народний депутат України V скликання Олександр Третьяков оцінює перспективи співпраці з Блоком Тимошенко, як очевидні.

Щодо коаліційної угоди, підписаної з БЮТ, то, за словами Третьякова, вона уже ніколи не буде скасована.

"Ми будемо врівноважувати один одного і підтримувати баланс. Сторінка непорозуміння і чвар перегорнута. Ми зрозуміли, що окремо БЮТ і "Наша Україна" ніколи не наберуть 51% голосів виборців. Тому ми приречені бути разом", - зауважив Третьяков.

За його словами, кандидатура прем"єр-міністра від БЮТ очевидна і не підлягає обговоренню.

Умовами коаліційної угоди, підписаної між "НУ" і БЮТ, передбачено, що делегувати кандидатуру на посаду прем`єр-міністра буде партія, що набрала більшу кількість голосів на виборах.

"Якщо ми говоримо про розподіл посад (у майбутньому Кабміні), то ми підписали угоду з БЮТ – 50 на 50. Природно, що партія, яка більше набере на виборах, делегуватиме свого представника на пост прем`єр-міністра", - сказав Третяков.

На запитання, чи довіряє "Наша Україна" підписаному в БЮТ документу про співпрацю в коаліції, Третьяков зауважив, що довіряє не паперу, а тим помилкам, що були зроблені у 2005 році.

"Якщо політики з БЮТ та "Нашої України" вдруге наступлять на одні й ті самі граблі, тоді їм не місце у парламенті", - наголосив він.

За словами Третьякова, у разі, якщо на парламентських виборах перемагає Партія регіонів і отримує більшість голосів виборців, "Наша Україна" спокійно сприйме ситуацію, але надалі працюватиме в опозиції, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Третьяков про угоду з Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі