середа, 09 жовтня 2019 11:08

"Треба тебе штовхнути": "слуга народу" невдало пожартував над журналістом, якому перешкоджала в роботі Мендель

"Треба тебе штовхнути": "слуга народу" невдало пожартував над журналістом, якому перешкоджала в роботі Мендель
"Слуга народу" Дубінський видав невдалий жарт.

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський невдало пожартував над журналістом Сергієм Андрушком, якому раніше перешкоджала в роботі прес-секретар президента Юлія Мендель.

Відео Дубінський опублікував у Youtube.

На ньому Андрушко відмовляється від кави, яку йому пропонують під Офісом президента.

За кадром Дубінський сміється та припускає, що журналіст боїться, що його отруять.

"Помітьте, до речі, Андрушка ніхто не штовхав, – сказав нардеп від президентської партії. – Хоча я йому пропонував, казав: "Треба тебе штовхнути, щоб ти почувався як вдома". А зараз ще КЗОТ відмінять і буде важко. От взагалі важко без КЗОТу: робота на холоді, каву брати не можна. Сувора робота на "Радіо Свобода".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На речницю Зеленського написали заяву до поліції

Журналісти "Схеми: корупція в деталях" опублікували повне відео, на якому прес-секретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель перешкоджає роботі їхнього колеги Сергія Андрушка.

На відео видно, як Мендель шарпає мікрофон журналіста, махає руками і разом із охороною обступає його. Андрушка відштовхують.

Зараз ви читаєте новину «"Треба тебе штовхнути": "слуга народу" невдало пожартував над журналістом, якому перешкоджала в роботі Мендель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі