пʼятниця, 09 серпня 2019 10:48

Треба призупиняти участь у "Мінську" - Безсмертний

Треба призупиняти участь у "Мінську" - Безсмертний
Ніякого "Мінська" після загибелі 4-х українських воїнів, каже Роман Безсмертний.

Після загибелі чотирьох військових на Донбасі Україна мала призупинити участь у Мінських переговорах.

Про це заявив представник України в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Роман Безсмертний в ефірі телеканалу ATR.

"Після подій у Павлополі перше, що слід було сказати: Україна призупиняє роботу в Мінському процесі до моменту, доки не буде зібрано "нормандський формат", - сказав він.

При цьому він зауважив, що ймовірність зустрічі у "нормандському форматі" лідерів держав-учасниць (Україна, Німеччина, Франція, РФ) "малоймовірна до осінніх виборів у Росії". "Вони хочуть витримати цей настрій електорату для того, щоб зберегти вплив "Единой России" і Путіна як політика в Росії", - пояснив Безсмертний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Найкращі сини України йдуть на небо" - воїни попрощалися із загиблими морпіхами

6 серпня у результаті обстрілів бойовиків загинули 4 українських військових. Встановлено, що вогонь окупанти вели з напрямку населеного пункту Українське, застосувавши при цьому ручний протитанковий гранатомет. Зеленський закликав лідерів країн "нормандської четвірки" негайно провести зустріч. Крім того, 7 серпня він провів з цього приводу телефонну розмову з президентом РФ Путіним.

Зараз ви читаєте новину «Треба призупиняти участь у "Мінську" - Безсмертний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі