Ексклюзиви
неділя, 02 грудня 2012 23:57

Треба говорити не про персональне голосування, а про новий уряд - комуніст

Треба говорити не про персональне голосування, а про новий уряд - комуніст
Спірідон Кілінкаров. Фото: politika.lg.ua

Зараз треба говорити не про персональне голосування, а про новий уряд.

Про це в ефірі 5 каналу сказав народний депутат від КПУ Спірідон Кілінкаров.

"У нас депутати діляться на мажоритарників і партії. Тому щодо голосування в парламенті – зараз вже різні процедури. Ті, хто був у минулому парламенті, знають, що перед сесійним тижнем ми збираємося фракцією, обговорюємо кожен проект закону, кожен висловлює свою точку зору, ми визначаємося фракцією "за" чи "проти" цього закону і після цього ми йдемо до зали і приймаємо відповідне рішення", - розповів він.

Комуніст додав: "Ясно, що є норма Конституції, ми зобов'язані голосувати персонально і потрібно це робити. Але специфіка роботи парламенту в тому, що депутатська діяльність заклечається не тільки в роботі в парламенті, адже хтось поїхав у відрядження, хтось пішов до преси".

Тому це питання персонального голосування, на думку нардепа не настільки важливе, як про нього зараз говорить опозиція.

"Ми зараз не про те говоримо. Перед роботою парламенту ми маємо говорити про те, як треба переформатувати уряд, з якою програмою уряду вийти, щоби вирішувати ті проблеми та питання, які виборці ставили в період виборчої кампанії. І опозиційність чи провласність партії чи мажоритарщика визначається не його риторикою в період виборної кампанії, а конкретними голосуваннями в парламенті. І ми з вами подивимося, коли буде переформатовуватися уряд, хто підтримає прем'єр-міністра, хто підтримає програму уряду і хто проголосує за бюджет", - підкреслив Кілінкаров.

Зараз ви читаєте новину «Треба говорити не про персональне голосування, а про новий уряд - комуніст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути