вівторок, 11 травня 2010 13:21

Транспорт не випустили з усієї Західної України – Кайда

Транспорт не випустили з усієї Західної України – Кайда

Голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда направив відкритий лист до Президента України, Генерального Прокурора України, голови Служби безпеки України та міністра внутрішніх справ України.

В ньому він попереджає, що спроби сфабрикувати проти нього звинувачення розцінюватимуться як спланована, підготовлена провокація та брутальна фальсифікація.

Про це Gazeta.ua повідомили у прес-службі облради.

Кайда є також головою Секретаріату Всеукраїнського об"єднання "Свобода". За його словами, у цьому об"єднанні влада вбачає своїх найнебезпечніших ворогів.

"Існує реальна загроза провокацій щодо мене та моїх колег по партії, - йдеться у листі. - Таким чином змушений заявити, що участі в будь-яких корупційних схемах не беру, бізнесом не займаюсь, будь-якої іншої діяльності, яка б порушувала чинне законодавство України, не здійснюю, незареєстрованою вогнепальною зброєю та вибуховими пристроями не володію та їх розповсюдженням не займаюсь. Наркотичних засобів, як і алкогольних напоїв, не вживаю та не торгую ними. Будь-яких інших протиправних дій не веду. У тому числі хабарів не беру".

Сьогодні Олексій Кайда взяв участь у мітингу в Києві, а також у засіданні Ради регіонів.

Раду регіонів утворено указом Януковича як консультативно-дорадчий орган при Президентові України з метою забезпечення взаємодії органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Крім Кайди, від Тернопільщини до неї входить і губернатор краю Ярослав Сухий.

"Всяке може бути. Знайомі і друзі попереджали що проти мене уже готуються певні дії. Тому я і написав листа. Побачимо, яка буде реакція влади", - сказав Кайда у коментарі Gazeta.ua.

Йому уже прийшла повістка з"явитися у слідче управління Головного управління міліції Києва.

"Дуже дивно. У повістці було вказано: бути 7 травня о 10 ранку. А прийшла вона якраз у п"ятницю, 7 травня об 11-й. І за місцем прописки, тобто, до Львова. У мене немає машини часу, щоб перенестися!"

На мітинг опозиції під стіни Верховної Ради мали виїхати автобуси із людьми.

"Бажаючих було достатньо. Але міліція провела "профілактичні" бесіди із власниками автобусів. Транспорт не випустили не лише із Тернополя, а й з Луцька, Львова, усієї Західної України", - наголосив Олексій Петрович.

Нагадаємо, 27 квітня Олексія Кайду міліціонери забрали до відділку під час мітингу біля пам"ятника Шевченку у Києві. Підозрювали у побитті машини. Відпустили, коли почули, що до міліції іде 5-тисячна колона з мітингувальниками.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Транспорт не випустили з усієї Західної України – Кайда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі