неділя, 29 березня 2020 22:19

"Торги" посадами: Єрмака висміяли в соцмережах
7

Після того, як нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос оприлюднив відеозаписи, на яких чоловік, схожий на брата глави ОПУ Андрія Єрмака - Дениса Єрмака - проводить переговори про працевлаштування неназваних осіб на певні посади в органах влади, в соцмережах посипались меми.

 

"Слуга народу" Гео Лерос продовжує інформаційну війну з головою ОП Андрієм Єрмаком. Він виклав кілька відео, на яких Денис Єрмак нібито обговорює питання призначення на різні державні посади, повідомляє Depo.ua.

 

"Відеодокази, як Єрмак через свого брата гендлює державними посадами, запроваджує свою програму до правоохоронних структур та оборонки (привіт із РФ), ну і, звичайно, заробіток на державі", – написав він у коментарі до роликів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глава ОП Єрмак через брата торгує посадами: у мережі опублікували відеодокази

 

Єрмак пообіцяв подати заяву в СБУ і ДБР через наклеп. Але Гео Лерос жорстко відповів Єрмаку і пообіцяв передати НАБУ флешку з доказами, а також виклав ще два відео з людиною, схожою на брата голови ОП Дениса Єрмака.

 
 
 
 
Зараз ви читаєте новину «"Торги" посадами: Єрмака висміяли в соцмережах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі