пʼятниця, 11 жовтня 2019 07:58

Топ-політик часів Януковича повернувся в Україну

Топ-політик часів Януковича повернувся в Україну
Хорошковський повернувся в Україну. Фото: vesti.ua

В Україну повернувся Валерій Хорошковський. Він був главою Служби безпеки при президентстві Віктора Януковича, а також міністром фінансів і віце-прем'єром в уряді Миколи Азарова.

Журналісти зафіксували, що Хорошковський їздив в Офіс президента, повідомляють Схеми.

Президент Володимир Зеленський під час прес-марафону сказав журналісту Схем: "З паном Хорошковським я дійсно зустрічався на Банковій. Я цього не приховую. До нього було одне, дуже серйозне питання - і це дуже серйозне питання ми з ним обговорювали. Я не можу поки сказати, який - якщо можна. Ніякої посади не може бути".

"Він не є моїм радником, він не впливає на мою команду. Зустріч стосувалася - ви з часом будете знати, з приводу чого відбувалася ця зустріч, коли ми з вами побачимо її результат. Ця зустріч - ні про посаду, ні про які тіньові домовленості. Це нас не цікавить. Зустріч була особиста", - заявив Зеленський.

Журналісти зв'язалися по телефону з Хорошковським. На питання про те, чим він планує займатися в Україні, він відповів: "Я бізнесом і не перестаю займатися протягом цих останніх 7 років. А щодо того, що я повернувся, так я повертався і раніше. У мене є дуже багато сфер інтересів, в тому числі, і за кордоном, тому я приїжджав, так і буду приїжджати, як їхав, так і буду їхати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хорошковський працює у Зеленського - ЗМІ

Голова Офісу президента України Андрій Богдан був одним із членів делегації уряду Азарова, яка літала до Росії 2013 року за день до оголошення про припинення підготовки до підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Богдан разом із Азаровим та ще кількома міністрами і віцепрем'єром Юрієм Бойком перебував на перемовинах у Санкт-Петербурзі 19-20 листопада 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Топ-політик часів Януковича повернувся в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі